Een nieuw record voor Prophets: 7 awards in 1 maand

Een nieuw record voor Prophets: 7 awards in 1 maand

Wij zijn ongelooflijk trots om aan te kondigen dat de iBeacon-app ‘Bring Rubens back to life’, ontwikkeld voor het Rubenshuis, in oktober maar liefst zeven keer in de prijzen is gevallen, zowel nationaal als internationaal. Jury’s van over de hele wereld zijn vol lof over onze iBeacon-app: niet alleen omdat het de eerste in zijn soort was in Europa, maar vooral omwille van de relevante manier waarop de technologie is toegepast.

Op 16 oktober gingen we naar huis met de IAB MIXX GOLD AWARD in de categorie ‘Best Mobile Experience’.

Enkele dagen daarvoor mochten we al 6 LOVIE AWARDS in ontvangst nemen: de Gold award & Publieksprijs voor ‘Connected products’, de Gold award voor ‘Mobile utilities & services’ en de Silver award & Publieksprijs voor ‘Education & reference’.

Over Prophets

Prophets is een 360°-marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA, dat bestaat sinds 2004. Met een team van meer dan 60 creatieve marketeers helpt het bureau toonaangevende merken met het doorgronden van hun customer journey. Vanuit Antwerpen en Brussel werkt het agentschap voor Audi, Crelan, Q8, Barco, Sodexo, MIVB, DKV, de Europese Commissie, Generali, Federal-Mogul, Nucleair Forum en vele anderen.

Prophets
Mechelsesteenweg 64 Bus 301
B-2018 Antwerpen

Reyerslaan 70
B-1030 Brussel