Houston, we have a party!

Houston, we have a party!

Nucleair Forum viert 50 jaar maanlanding met Prophets

Op 20 juli 1969, exact 50 jaar geleden, zette de mens voor het eerst voet aan de grond op de maan. Dat astronaut Neil Armstrong de trip kon navertellen, was te danken aan een knap staaltje wetenschappelijk vernuft, waarin ook nucleaire technologie een onmisbare rol speelde.

Zonder nucleaire technologie immers geen ruimtevaart, en dat wilde het Nucleair Forum ter ere van de verjaardag van deze iconische gebeurtenis nog eens extra in de verf zetten. Om meer mensen bewust te maken van de sleutelrol die kernenergie speelt, vroeg het Forum aan Prophets om een top-topical-campagne te lanceren.

Die kreeg de slogan ‘Houston, we have a party’ mee – een voor de gelegenheid lichtvoetige wending voor het normaal iets serieuzere Forum. De campagne loopt momenteel op Facebook (video) en in het dagblad Metro (print-advertenties).

 

Story image

Credits

Client: Nucleair Forum
​Contacts: Matthias Meersschaert 

​Agency: Prophets
​Creatief Directeur: Sam De Win
​Creatie: Wouter Huyghe, Ivan Moons
​Strategie: Daan Richard
​Account team: Veronique Lemmens, Véronique Beutels, Florent De Deken
​Design: Paul Joly
​DTP: Hervé Pinte
​Motion design: Fé Riské, Dorien Bradt

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels