Macron en Merkel gaan viraal met Prophets

Macron en Merkel gaan viraal met Prophets

Je hebt het ongetwijfeld zien passeren: Macron en Merkel waren vorige week te gast in de Kempen. En ook de pers heeft dat uiteraard niet gemist. De ludieke video die Prophets in samenwerking met De Vloer postte op de Facebook-pagina van Toerisme Kempen werd ondertussen meer dan 5500 keer gedeeld. Hij werd al meer dan 1 miljoen keer bekeken en lokte meer dan 27 000 enthousiaste reacties, comment en shares uit. And still counting …

Iedereen heeft recht op wat ontspanning en rust. En daar dient een Kempenkuur voor. Op www.kempenkuur.be vind je tal van tips voor een weekendje weg. Angela deed er alvast heel wat inspiratie op voor haar uitstap met kersverse collega ‘Manuel’.

Prophets en De Vloer staan in voor de strategie, creatie en productie van communicatiecampagnes voor Toerisme Provincie Antwerpen. Ze promoten De Kempen als toeristische regio.

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels