Nieuwe lichting bij Prophets

Nieuwe lichting bij Prophets

Bij Prophets gingen onlangs enkele nieuwe gezichten aan de slag om het team verder te versterken. Het Antwerpse bureau telt ondertussen meer dan 55 werknemers in totaal.

Yasna Ekama is gestart als account executive. Zij verdiende haar sporen bij Kunstmaan en Smart Media Agency. Bij Prophets werkt ze vooral op Crelan.

MIVB kan voortaan rekenen op account manager Liesbeth Buysse. Ze was eerder digital project manager bij Kunstmaan en werkte in het verleden ook voor ContentCowboys.

Ook Liesbeth Vanaerschot ruilde Kunstmaan in voor een vaste stek bij Prophets, als front-end developer voor Crelan en Carrefour. In haar team startte ook nieuwkomer Lieven Stockx als front-end developer voor Carrefour. Hij liep eerder stage bij LEF.

De boekhouding is voortaan veilig in handen van Franck Van Lombergen, die voordien bij multinational CHEP Benelux NV werkte.

Last but not least verwelkomt Prophets opnieuw vertrouwd gezicht Nadia Chihi. Zij is terug van weggeweest en neemt opnieuw de taak van office manager voor zich. Eerder was zij aan de slag bij Duval Guillaume als mediaspecialist HR communication.

(Foto van links naar rechts: Liesbeth Vanaerschot, Liesbeth Buysse, Yasna Ekama, Nadia Chihi, Franck Van Lombergen en Lieven Stockx.)

Over Prophets

Prophets
Mechelsesteenweg 64 Bus 301
B-2018 Antwerpen

A. Reyerslaan 70
B-1030 Brussel