Prophets bedankt alles en iedereen voor Crelan

Prophets bedankt alles en iedereen voor Crelan

Je staat er heus niet alleen voor in het leven. Er zijn altijd kennissen, vrienden en familie waarop je kan rekenen. Maar er is ook altijd de Crelan-agent die aan je zijde staat. Want Crelan is een bank die nog wél dichtbij de mensen staat. Een bank waar je kan binnenstappen en de kantoorhouder je bij naam kent.

Om die verbondenheid met de mensen te benadrukken en de verschillende financiële oplossingen die Crelan heeft in de verf te zetten, bedankt Prophets met een frisse radiocampagne iedereen - en vooral de Crelan-agent - die helpt om de dingen gedaan te krijgen. Want zonder renovatielening geen verbouwing, zonder woonkrediet geen nieuwe woning en zonder eco-energiefinanciering geen isolatiewerken. De Crelan-agent staat dus met beide voeten recht in het leven. En dat onderstreept de nieuwe baseline van Crelan eens te meer: Samen anders bankieren. Bedankt, Crelan.

 

CREDITS

Client: Crelan

Contact: Frank Van Hees

Agency: Prophets

CD: Sam De Win

Creation: Wouter Huyghe, Olivier Roland

Strategic Director: Daan Richard

Account Team: Véronique Beutels, Johan De Backer

Radio Production Company: Raygun

Radio Producer: Peter Baert, Jérôme Gijsen

Radio Director: Toon Jansegers
 

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels