Prophets doet kapitale zet

Prophets doet kapitale zet

Antwerpen ’t stad, en al de rest parking? Het Antwerpse bureau Prophets denkt er anders over. Begin september opent het vol ambitie een tweede bureau in Brussel, met zicht op de VRT-toren. Geen satellietkantoor, maar een volwaardig bureau, dat geleid zal worden door Amaury Thomas, vaste waarde bij Prophets. 

 

“74 meter opschuiven richting Brussel? Een verdienstelijke poging, maar Prophets kiest ervoor om écht in het centrum van de internationale actie te zitten. En daarom openen wij een volwaardig, tweede kantoor in de hoofdstad,” aldus Amaury Thomas die zich warmloopt om Brussel op te starten. “Beide teams in Brussel en Antwerpen zullen niet los van elkaar opereren. Het bundelen van de expertise en competenties wordt net onze kracht.”

 

Heldere ambitie

Partners Björn Joos en Tom Willemkens: “Met de nieuwe vestiging willen we dichter bij onze klanten zitten om nog nauwer samen te werken aan langetermijnprojecten. Met als doel? Het beste lead agency met digitaal DNA te worden. Daarnaast moet dit tweede kantoor ons in staat stellen de juiste versterking aan te trekken voor ons huidige 55-koppige team.”

 

Een extended playground

Amaury Thomas: “We zijn ervan overtuigd dat er in Brussel heel wat talent klaarstaat om aan de slag te gaan in een agentschap dat de toekomst vol vertrouwen tegemoetziet. Het huidige team staat klaar in de startblokken om onze extended playground uit te testen!” Prophets Brussel opent begin september in de Auguste Reyerslaan 70.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels