Prophets en Audi doen CEO’s hun bedrijf vergeten

Prophets en Audi doen CEO’s hun bedrijf vergeten

De lancering van de Audi A8 ging gepaard met een gewaagd statement van het Duitse luxemerk: Vergeet de wagen. Audi is meer. De geavanceerde intelligentie en luxueuze afwerkingsgraad maken van deze wagen het model bij uitstek voor CEO’s en topmanagers die vooruit kijken. En daar speelt lead agency Prophets slim op in.

 

Vergeet uw bedrijf. U bent meer.

Bent u CEO? Dan kreeg u van Audi misschien wel een gepersonaliseerd boek per koerier, waarop staat dat u uw bedrijf moet vergeten. Een wel opmerkelijke strategie van Prophets. Hiermee wil het bureau de top van het Belgische bedrijfsleven duidelijk maken dat Audi meer dan ooit staat voor ‘Vorsprung durch Technik’.

In de direct mail roept Audi 200 Belgische CEO’s en topmanagers op om hun visie te delen over ingrijpende technologische innovaties, die niet alleen de wagen maar de hele maatschappij veranderen. Alle discussies worden door Audi persoonlijk teruggekoppeld naar de geïnterviewde experts en de deelnemende CEO’s.

 

Vergeet de ceo. Vergeet uw zintuigen. Vergeet de stad.

De drie interviews met visionaire denkers roepen in het boek op om de stad, de vijf zintuigen  en … de CEO zelf te vergeten. Het laatste interview met expert Devin Fidler poneert zelfs dat de CEO vervangen zal worden. Robots zullen slimme netwerken van experts samenstellen om belangrijke beslissingen te nemen. Een boude bewering, als je weet dat de mailing net gericht is naar deze doelgroep.

De visionaire denkers werden opgespoord in de meest prestigieuze instellingen in hun vakgebied. Ze werden geïnterviewd in samenwerking met Mediafin. Niet de nieuwe Audi A8, maar wel de inspirerende content over intelligente technologie staat centraal in het boek. Een logische en consequente, maar vrij radicale keuze van Audi.

“We wilden het model, hoe prachtig ook, overstijgen met een statement van Audi,” aldus Frédéric Hurchon, Marketing & Communication Manager van Audi. “De Audi A8 is een grote stap voorwaarts. Op het vlak van intelligente technologieën is hij toonaangevend voor de volgende Audi-modellen die in 2018 gelanceerd worden.” CEO’s die de luxewagen als het verlengde van hun kantoor willen uitproberen, worden natuurlijk ook uitgenodigd om een testrit te maken.

 

Audi is meer

De direct mail maakt deel uit van de Audi A8-campagne met tv-spot, out of home en print advertising, bannering en social media. Gelijktijdig loopt een native campagne in samenwerking met De Tijd en L’Echo.

Een samenvatting van de interviews leest u op audi.ismeer.be.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels