Prophets en De Vloer gaan terug op Kempenkuur.

Prophets en De Vloer gaan terug op Kempenkuur.

Na de succesvolle lancering in 2015, brengen Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) en Prophets/de Vloer de komende weken de nieuwe Kempenkuur-campagne. 

Onder de naam Kempenkuur positioneert Toerisme Provincie Antwerpen sinds vorig jaar de Kempen als ideale bestemming om even bij te komen. De combinatie van dichtbij, groen, leuke steden en dorpen en natuurlijk bijzonder logiesaanbod staat centraal in de campagne, gericht op inwoners van Vlaanderen.

Prophets breidde de website kempenkuur.be uit met allerlei leuke activiteiten en adresjes.

De campagne startte met een samenwerking op Radio2. De Madammen zonden op 4 mei live uit vanuit de jachthaven in Mol. De campagne wordt ondersteund in print, door ludieke spotjes op Radio 2 en StuBru én een preroll filmpje.

TPA organiseert daarnaast nog een aantal ludieke acties, zoals het uitdelen van fietszadelhoesjes en een serie fietsfilmpjes ism het Mediahuis.

Contacteer ons
Over Prophets

Prophets is een 360°-marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA, dat bestaat sinds 2004. Met een team van meer dan 60 creatieve marketeers helpt het bureau toonaangevende merken met het doorgronden van hun customer journey. Vanuit Antwerpen en Brussel werkt het agentschap voor Audi, Crelan, Q8, Barco, Sodexo, MIVB, DKV, de Europese Commissie, Generali, Federal-Mogul, Nucleair Forum en vele anderen.

Prophets
Mechelsesteenweg 64 Bus 301
B-2018 Antwerpen

Reyerslaan 70
B-1030 Brussel