Prophets en Hypermarkten Carrefour zorgen elke dag voor een leuke kerstverrassing.

Op het speciale online platform www.ikpakmijngeschenkenuit.be verschijnt in de weken voor kerst elke dag een nieuwe verrassing, klaar om door de gebruikers te worden uitgepakt. Prophets plaatste ze in 3 feestdecors, die elkaar tot aan de feestdagen afwisselen: woonkamer, eetkamer en keuken. 

In die feestelijke leefruimtes slingeren een aantal pakjes rond, met daarin geschenken uit de feestcatalogus. De gebruikers kunnen elke dag hun kans wagen. Zo maken ze op een speelse manier kennis met het uitgebreide aanbod uit de vele productcategorieën van Carrefour Hypermarkten. 

Tot slot ontdekken de gebruikers via het platform ook de andere content op de website, doen ze inspiratie op in de talrijke dossiers en recepten en leren ze over de besteldiensten in de winkel.

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels