Prophets en Q8 zetten je op het juiste spoor

Prophets en Q8 zetten je op het juiste spoor

Loop je één van de komende weken binnen in de Panos van je Q8? Dan geraak je sowieso in de ban van het kruimelspoor. Met deze eerste campagne inclusief radiospot zet Prophets Q8 op de kaart als een handige stop in de dagelijkse ratrace. 

Een snelle koffiekoek, Fruit cup of een vers Qubo-tijgerbrood scoren voor je thuiskomt? De Panos-corner van je Q8 heeft het allemaal, en hij ligt gewoon op je weg. Dat ommetje rijden langs de supermarkt hoeft met andere woorden niet meer. In de Panos-corner van je Q8 loop je snel binnen voor je dagelijks brood ... wanneer het jou past.

Tot 17/06 kan je online deelnemen aan de Kruimelspoor-actie. Wie meedoet maakt kans op één jaar gratis Qubo-brood, een espressomachine voor onderweg of een stijlvolle broodrooster. Reden genoeg dus om snel even bij te tanken bij Q8!

Ga zelf op kruimeljacht.

Over Prophets

Prophets is een 360°-marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA, dat bestaat sinds 2004. Met een team van meer dan 60 creatieve marketeers helpt het bureau toonaangevende merken met het doorgronden van hun customer journey. Vanuit Antwerpen en Brussel werkt het agentschap voor Audi, Crelan, Q8, Barco, Sodexo, MIVB, DKV, de Europese Commissie, Generali, Federal-Mogul, Nucleair Forum en vele anderen.

Prophets
Mechelsesteenweg 64 Bus 301
B-2018 Antwerpen

Reyerslaan 70
B-1030 Brussel