Prophets en VRT winnen Prix Europa

Nadat Prophets begin deze maand een Prix Italia wegkaapte en twee weken geleden een zilveren Mixx Award behaalde, valt het opnieuw in de prijzen met het platform “De Vragende Partij”. Vorige vrijdag won het een Prix Europa voor het beste onlineproject van 2013.

De Prix Europa is een prijs uitgereikt op The European Broadcast Festival en onderscheidt jaarlijks de beste Europese televisie, radio en onlineproducties. Dit jaar ontving het 664 inzendingen uit 36 landen voor 13 verschillende prijzen.

Het is het grootste trimediale festival in Europa en geniet hiervoor heel wat aanzien. Winnaars ontvangen de gegeerde Taurus. Jaarlijks zakken meer dan 1.000 professionals af naar Berlijn om dit festival bij te wonen.

“De Vragende Partij” kwam tot stand na een samenwerking tussen Prophets, VRT nieuws en de digitale afdeling van de VRT.

Contacteer ons
Tom Willemkens Prophets
Tom Willemkens Prophets
Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels