Prophets in de ether voor Bicky Fish

Prophets in de ether voor Bicky Fish

Bicky stelt de Bicky Fish voor: een hamburger met een heerlijk gepaneerd stukje koolvis. Voor de lancering blikte Prophets een al even heerlijke radiospot in, in hilarische Bicky-stijl. Het is de eerste keer dat Bicky de radiotoer opgaat. Wordt zeker vervolgd!

 

Om de Bicky Fish in de markt te zetten, trekt Bicky samen met Prophets alle registers open. Eerst was er de zeemeerminnenoproep via Facebook. Daarna de officiële release met Bicky-proeverij op Horeca Expo in Gent, waarmee je De Warmste Week kon steunen. En sinds 4 december wil Bicky alle STUBRU-luisteraars verleiden tot die lekkere hap.

 

Een Bicky voor flexitariërs

De Bicky Fish, die vanaf december 3 maanden lang Bicky van de Maand wordt, is een gepaneerde burger van pure Alaskakoolvis, bereid volgens de 7-lagige receptuur van Bicky. Jan Liebaut, Marketing Manager Benelux van Bicky is er van overtuigd dat hij beet heeft met deze 11e Bicky in het assortiment: “De Bicky Fish is er één voor de flexitariërs die graag afwisselen tussen vlees, vis en veggie. Vanaf nu hoeven ze niet langer naar de grote fastfoodketens.”

 

Beluister de spots voor Bicky Fish hier, hier en hier.

 

Credits

Client: Bicky – Jan Liebaut

Creative Director: Sam De Win

Creative: Johan Van Oeckel

Account team: Véronique Lemmens - Stefanie De Preter

Production: Raygun

 

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels