Prophets investeert in talent

Prophets investeert in talent

Met zeven nieuwe werknemers houdt de groei van Prophets aan. Het Antwerpse agentschap groeit in werknemers en activiteiten; voor steeds meer klanten staat Prophets in voor de volledige geïntegreerde communicatie. 

Wesley Kuystermans en Yannick Schoch (ex-Dallas) kwamen dit najaar bij Prophets in dienst als creatief duo voor alle through-the-line concepten. Sofie De Clercq (ex-TBWA) ging aan de slag als account manager. Er startten ook twee nieuwe web project managers: Kenneth Boerjan (ex- JWT) en Stijn Bonjean (ex-Sputnik). Het design departement werd versterkt door Arne Hellemans (ex-Vintage Productions). Met de komst van van Loubna El Alami zorgt Prophets er tenslotte voor dat ook de boekhouding en administratie vlotjes meegroeien.

Met deze versterking investeert Prophets bijkomend in het servicen van zowel vertrouwde als nieuwe klanten, waaronder LeasePlan, Provincie Antwerpen en MIVB(digitaal).

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels