Prophets is goed verzekerd met DKV

Prophets is goed verzekerd met DKV

Niemand gaat graag naar de dokter of het ziekenhuis. En al helemaal niemand houdt van de papierwinkel die daarna ingevuld moet worden of van het wachten op een terugbetaling. Gelukkig maakt DKV je leven een pak eenvoudiger.

Om dit voordeel extra in de kijker te zetten, lanceren DKV en Prophets het concept TWINS gericht op millennials.

In de video maken we kennis met Daan en Dieter, een tweeling. Hun levens zijn op alle vlakken hetzelfde, behalve wanneer het om hun hospitalisatieverzekering gaat. Daan is verzekerd bij DKV en Dieter niet. Aangezien ze regelmatig kleine ongelukjes hebben, heeft dit kleine verschil een grote impact op hun leven. 

Dankzij de digitale diensten van DKV regel je alles in een handomdraai. Na een bezoek aan een dokter of het ziekenhuis worden je terugbetalingen bovendien snel in orde gebracht. Daan kan hierdoor al gauw weer volop genieten van het leven, terwijl dit voor Dieter ietsje ingewikkelder ligt… 

Ontdek de avonturen van Daan en Dieter! DKV, de beste zorgen. Levenslang.


Credits

Client: DKV 
Contacts: Sandrine Swolfs, Laetitia Toth

Agency: Prophets
Creative Director: Sam De Win
Creative: Wouter Huyghe
Strategy: Bram Cappaert
Account: Sarah Ladam
Copy : Thomas Vandenhouten & Chani Fajka
Design: Micha Symoens
Motion design : Dorien Bradt 
Production company: Ristretto
Director: Kris Debusscher  

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels