Prophets lanceert een mobiele applicatie voor de allerkleinsten.

Prophets lanceert een mobiele applicatie voor de allerkleinsten.

Arthur Play van Olvarit (Nutricia) is een app voor smartphone en tablet, gericht op kinderen van anderhalf tot vijf jaar.

De intuïtieve interface nodigt uit om de wereld van Arthur te ontdekken. De spelletjes zijn gericht op  specifieke ontwikkelingsdomeinen van jonge kinderen. Met een moeilijkheidsgraad die zich aanpast aan hun leeftijd en vaardigheden.

Ouders registeren zich éénmalig bij het installeren van de applicatie. En krijgen nadien op regelmatige tijdstippen feedback op basis van de spelvaardigheden van hun kind(eren). Nutricia koppelt hier meteen relevante productinformatie en kortingsbonnen aan, zodat ook de ouders nieuwe Olvaritproducten ontdekken.

De applicatie is gratis beschikbaar in de App Store en Google Play. Meer info op de website van Olvarit.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels