Prophets lanceert online kijkdozen voor buitengamma Carrefour

Voor de lancering van de catalogus ’Geniet van het buitenleven’ van Carrefour Hypermarkten, werkte Prophets een dynamische campagnesite uit met 6 online kijkdozen. De site belicht op een speelse manier het aanbod en de promoties uit het buitengamma van Carrefour en geeft een gezonde portie tuin-inspiratie.

De site is opgebouwd rond kijkdozen boordevol ideeën, die talrijke mogelijkheden tonen voor het inrichten van je buitenruimte, ongeacht de grootte. Een échte online ervaring voor de consument, die bovendien een kijkje achter de schermen krijgt met ‘the making of’.

Contacteer ons
Daan Richard Prophets
Daan Richard Prophets
Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels