Prophets toont kerntechnologie in al haar aspecten op nieuwe Nucleair Forum-website

Prophets toont kerntechnologie in al haar aspecten op nieuwe Nucleair Forum-website

Met een nieuwe website zet het Nucleair Forum volledig in op permanente informatievoorziening. Prophets ontwikkelde het concept en stond in voor al het development.

 

De nieuwe site geeft het team van het Nucleair Forum de mogelijkheid om sneller én visueler in te spelen op de actualiteit. Nieuws en opinies kunnen dankzij het gebruiksvriendelijke CRAFT CMS makkelijk aangemaakt worden. Daarnaast is er ook veel tijdloze informatie beschikbaar: basisuitleg over hoe een kerncentrale werkt, wetenschappelijke artikelen of achtergronden …

 

Uit onderzoeken van het Forum blijkt dat een groot deel van de mensen niet weet dat kerntechnologie ook gelinkt is aan allerlei actuele kwesties zoals klimaatdoelstellingen. De site geeft daar veel informatie over en schuwt ook onderwerpen zoals kernafval niet.

 

Bekijk de nieuwe site op www.nucleairforum.be.

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels