Prophets versterkt haar creatieve flank met Guido Goffeau.

Na een stevige groei van 30 % in 2015, tilt Prophets haar creatief departement een niveau hoger met de komst van Guido Goffeau als creatief directeur. Guido zal een multidisciplinair team van creatieven en technologisten inspireren. Daarnaast treedt hij ook toe tot het managementteam van Prophets.

Björn Joos van Prophets:

“Wij zijn heel blij met de komst van Guido. De voorbije jaren heeft Prophets een stevige reputatie opgebouwd op strategisch en technologisch vlak. De komst van een ervaren creatief directeur als Guido zal ons nu ook creatief mee op de kaart zetten. Dit is een nieuwe stap in onze evolutie naar leading agency met digitaal DNA."

Guido Goffeau:

"Bij mijn eerste contact met Prophets had ik onmiddellijk een goed gevoel. Het is een bureau dat technologie en creatie op een relevante manier combineert. Een verhaal waar ik graag aan meeschrijf."

Inmiddels zijn de eerste campagnes waar Guido aan heeft meegewerkt, oa voor Crelan, Fairtrade Belgium en VLAM, bijna klaar om op wereld te worden losgelaten.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels