Prophets verstopt mijter op Carrefour Sinterklaas-site

Prophets verstopt mijter op Carrefour Sinterklaas-site

Met een online wedstrijd op winjespeelgoed.be heeft Hypermarkten Carrefour de jaarlijkse Sinterklaasactie gelanceerd. De site nodigt de bezoekers uit om zelf een verlanglijstje samen te stellen, dat je kan winnen als je de mijter van Sinterklaas terugvindt op de site. 

Prophets stond in voor zowel de website als de activatie via banners en e-mail, die klanten moet verrassen met een ruim productaanbod van meer dan 500 stuks speelgoed en games. En iedereen uitnodigt voor een bezoek aan de winkel. De site biedt duidelijke filters om alle geschenken snel terug te vinden per thema.

Al wie nog een cadeautje nodig heeft, neemt best snel een kijkje op winjespeelgoed.be. Bepaalde artikelen kunnen meteen online besteld en thuis geleverd worden.

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels