Prophets voor 2e maal op rij genomineerd voor Trends Gazellen

Trends en zijn Franstalige zusterblad Trends-Tendances nomineerden net als in 2016 Prophets voor de Trends Gazellen 2017. Trends Gazellen zijn snel groeiende, competitieve bedrijven die het ondernemingsklimaat stimuleren en een rolmodel zijn voor andere bedrijven.

De Trends Gazellen worden genomineerd op basis van hun sterke groeicijfers in omzet, personeel en innovatie. Björn Joos, partner bij Prophets: “De nominatie is een mooie erkenning voor het afgelopen jaar. We gaan er volledig voor om volgend jaar een hattrick te scoren.” De uitreiking van de Trends Gazellen vindt plaats in Antwerpen op 8 maart.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels