Skip to Content

Prophets zoekt ‘De Snelste Antwerpenaar’ voor Mobistar

Mobistar startte in augustus 2012 een pilootproject met haar 4G netwerk. Met 4G surf je tot 10 keer sneller dan met 3G. Antwerpen werd uitverkoren om als eerste stad een snelheidsboost te ervaren. Prophets gaat daarom voor Mobistar op zoek naar ‘De Snelste Antwerpenaar’.

Op de website www.desnelsteantwerpenaar.be stel je jezelf kandidaat om gedurende 4 maanden gratis het 4G netwerk te testen. Je kan je kandidatuur indienen en motiveren tot en met eind augustus. Uit alle inzendingen worden 250 Antwerpenaren geselecteerd. Zij ontvangen een gratis testkit om via laptop of tablet over 4G te surfen.

Van september tot december 2012 kan je de ervaringen van tien testers volgen op de website van ‘De Snelste Antwerpenaar’. Zo ontdek je de mogelijkheden van een supersnelle 4G surfbeleving. In het najaar volgt een publieke wedstrijd waarmee je een unieke snelheidservaring kan winnen.

Prophets bedacht het concept, bouwt de online aanwezigheid, verzorgt het programma management en de content & multimedia productie voor deze actie.

Over Prophets

Prophets is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Prophets werkt vanuit Antwerpen en Brussel voor klanten zoals Audi, Proximus, Barco, Sodexo, Q8, Crelan, DKV, Partena, SEAT, Port of Antwerp, Toerisme Vlaanderen, de Europese Commissie, Federal-Mogul, Securitas en nog vele anderen.

Prophets
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels