Q8 en Prophets blijven gaan

Q8 en Prophets blijven gaan

Q8 kennen we traditioneel als tussenstop om je auto en jezelf bij te tanken. Dat verandert niet. En tegelijk verandert er ook veel bij Q8. Want samen met de mobiliteit evolueert Q8 mee. Naast benzine en diesel, kan je nu ook al in verschillende stations terecht om elektrisch te laden en nog veel meer. Prophets leidt de communicatie rond die vernieuwingskuur in goede banen.

Het is de ambitie van Q8 om te evolueren naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Uiteraard tank je er nog altijd benzine, diesel, koffie of een snack bij de pompstations en de shops. Maar ook elektrische wagens komen hoe langer, hoe meer aan hun trekken met laadpunten die worden uitgerold in België en Europa in samenwerking met partnernetwerken. Met de Q8 electric-app heb je een duidelijke overzichtskaart met alle laadpalen van die laadnetwerken, betaal je er je oplaadbeurt en check je je laadhistoriek.

Bovendien breidt Q8 haar aanbod uit met nieuwe diensten. Zo betaal je met de mobiele Q8 smiles app van het gelijknamige getrouwheidsprogramma makkelijk en veilig aan de pomp. En ook pechverhelping zit nu in dat aanbod. Dankzij een gratis app heb je altijd hulp op zak voor onderweg. Zonder abonnementskosten en zonder gedoe. ​

Om die verbrede merkpositionering kracht bij te zetten, komt Q8 met de nieuwe baseline &je blijft gaan, een daarbij horende nieuwe soundbranding, een frisse radiospot, een digitale campagne en POS-communicatie.

Want Q8 dat is tanken, elektrisch laden, slim betalen en iets lekkers halen. Vandaag en morgen. Kortom, Q8 wordt meer en meer de mobiliteitsspeler voor al wie blijft gaan.

 

 

 

 


Credits

Client: Q8
​Client Team: Joke Sterckx, Filip Willems, Nina De Keyser
​Creative Director: Sam De Win
​Creative Team: Ivan Moons, Wouter Huyghe, Fabio Angelo Cipriano, Elias Dewulf
​Design: Grigoli Kopaliani
​Strategy Team: Bram Cappaert
​Account Team: Gill Otte, Véronique Lemmens
​Radio Production: Raygun

 

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels