Sodexo kiest strategisch voor Prophets

Na een strategische en creatieve marktbevraging tijdens de zomermaanden, kiest Sodexo voor Prophets als nieuw partner-agentschap. De activiteiten van Sodexo in België zijn heel divers, en omvatten zowel de gekende benefits & rewards services zoals de maaltijdcheques, als on-site diensten bij en voor tal van bedrijven. Maar de rode draad doorheen al deze diensten is dat digitaal in de breedste zin daarbij steeds meer het verschil uitmaakt.  

“Prophets heeft ons verrast met een sterk onderbouwde toekomstvisie op onze sector, waarvan tal van facetten meteen in de praktijk gezet kunnen worden”, verklaart Laurence Derecque, Marketing Director.

De samenwerking is ondertussen van start gegaan, en opnieuw een concreet voorbeeld van hoe Prophets digitaal centraal in haar full-service plaatst.

Over Prophets

Prophets is een 360°-marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA, dat bestaat sinds 2004. Met een team van meer dan 60 creatieve marketeers helpt het bureau toonaangevende merken met het doorgronden van hun customer journey. Vanuit Antwerpen en Brussel werkt het agentschap voor Audi, Crelan, Q8, Barco, Sodexo, MIVB, DKV, de Europese Commissie, Generali, Federal-Mogul, Nucleair Forum en vele anderen.

Prophets
Mechelsesteenweg 64 Bus 301
B-2018 Antwerpen

Reyerslaan 70
B-1030 Brussel