Sodexo kiest strategisch voor Prophets

Na een strategische en creatieve marktbevraging tijdens de zomermaanden, kiest Sodexo voor Prophets als nieuw partner-agentschap. De activiteiten van Sodexo in België zijn heel divers, en omvatten zowel de gekende benefits & rewards services zoals de maaltijdcheques, als on-site diensten bij en voor tal van bedrijven. Maar de rode draad doorheen al deze diensten is dat digitaal in de breedste zin daarbij steeds meer het verschil uitmaakt.  

“Prophets heeft ons verrast met een sterk onderbouwde toekomstvisie op onze sector, waarvan tal van facetten meteen in de praktijk gezet kunnen worden”, verklaart Laurence Derecque, Marketing Director.

De samenwerking is ondertussen van start gegaan, en opnieuw een concreet voorbeeld van hoe Prophets digitaal centraal in haar full-service plaatst.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels