Sodexo schotelt nieuw B2B-platform voor met Prophets.

Sodexo schotelt nieuw B2B-platform voor met Prophets.

Voor Sodexo Benefits & Rewards Services werkte Prophets een nieuw digitaal platform uit, dat past binnen een breder verhaal. Het platform richt zich tot beslissingsnemers binnen bedrijven en kmo’s, maar ook tot zelfstandigen en corporaties. Het doel? Hen een overzicht geven van de extralegale voordelen die ze aanbieden en hen begeleiden in hun keuze. Prophets nam niet alleen de strategie voor zijn rekening, maar samen met Sodexo ook het UX en design, development en de contentstrategie.

Op het nieuwe platform krijg je een overzicht van alle gekende en minder gekende producten, van maaltijdcheques tot opleidingscheques. Naast het bouwen van het platform, zette Prophets met resultaat ook een eerste reeks acquisitie- en performance campagnes op via Google adwords, social en native media. Met de lancering van het nieuwe sodexo.be zijn pre- en post-click data dus voortaan optimaal op elkaar afgestemd.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels