Sterke selectie nieuwe Prophets in het veld

Sterke selectie nieuwe Prophets in het veld

Prophets maakte zopas enkele nieuwe namen in zijn team bekend. Met deze ijzersterke selectie wil het bureau de komende seizoenen volop gaan voor groepswinst. En het wil zijn klanten nog beter bedienen met een team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Wie zijn de nieuwe sterkhouders?

Drijvende kracht in het accountteam wordt account director Davy De Zutter (ex Havas), naast rots in de branding Nathalie Rots (ex Ogilvy) die de rol van account manager opneemt. Met in de flank Wout Bemelmans (ex Landvogel) als account executive. 

In de aanval ziet Prophets zijn kansen groeien met creatieve copywriter Wouter Huyghe (ex Ogilvy) en jonge belofte Gert Hauben als social media- & community manager. 

Hoge verwachtingen ook van technische speler Tom Bruyneel, die al meerdere seizoenen aan de slag is bij Prophets als backend & mobile app developer maar nu eindelijk vast in huis. 

Het team wordt verder nog versterkt door DTP’er Hervé Pinte (ex Air) die zijn plaats binnen de ploeg meer dan waard is. En door Radia Hamdaoui (ex Belfius) die haar skills showt op het vlak van webmastering. 

Reactie van Björn Joos, partner van Prophets over deze nieuwe lichting: “Het is een ploeg waar menig bureau jaloers mag op zijn.”

 

(Foto bovenste rij: Nathalie Rots, Davy De Zutter, Tom Bruyneel, Wout Bemelmans; onderste rij:  Hervé Pinte, Wouter Huyghe, Gert Hauben, Radia Hamdaoui)

 

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels