Prophets launches De Nieuwe Antwerpenaar Online

Na openbare aanbesteding won Prophets het voortraject en de ontwikkeling van het webplatform “De Nieuwe Antwerpenaar Online” en “Uit in Antwerpen” voor Stad Antwerpen en Digipolis.

De Nieuwe Antwerpenaar is een interactief en participatief online magazine voor de bewoners van groot Antwerpen en sluit aan bij het gedrukte magazine.
“Uit in Antwerpen” past binnen De Nieuwe Antwerpenaar als virtueel katern om alle activiteiten in het Antwerpse te verzamelen.

Prophets ontwikkelde een ‘co-creatie platform‘ waar de bewoners van groot Antwerpen kunnen interageren met informatie die ze op maat krijgen, gebaseerd op hun woonplaats. Ook krijgen ze toegang tot alle wedstrijden en dagelijkse e-mail meldingen.

De website kan gevonden worden op http://www.dna.be/

Contact us
About Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is a renowned full-service marketing and communications agency with a strong digital DNA that was founded in 2004. More than 60 creative marketers help pioneering brands — such as Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, and Tourism Flanders — to shape their clients' customer journey. In 2019, Prophets joined iO, the creative and digital powerhouse with over 1,500 experts in marketing, technology, strategy, content, and creation.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels