Veel vrouwelijk geweld (en een paar mannen) bij Prophets

Veel vrouwelijk geweld (en een paar mannen) bij Prophets

Prophets verbrijzelt het glazen plafond met maar liefst zes nieuwe vrouwen in het team. En in alle eerlijkheid: ook twee mannen, maar zij werden eerst uitgebreid aan de tand gevoeld over hun standpunten wat betreft gelijke rechten.

Ophélie Van Hagendoren (ex-Air) vervoegt het kantoor in Brussel als Account Director. Rechterhand wordt Joanna Calligaro (ex-Headoffice) als Account Manager. Linkerhand, want naar eigen zeggen is ze nogal clumsy, wordt Lisa Elbaj (ook ex-Air) als account executive.

 Sterke contentstrategie nodig? Vuur gerust je zotste ideeën af op Charlotte Van Der Perre, die een job als Project Manager Communication bij The Oval Office verruilt voor een functie als Content Manager bij Prophets Antwerpen. Daar is het kantoor rechthoekig, dus dat wordt wennen.

Gelukkig kan Gill Otte (ex-Brandle) als ervaren Account Manager brokken lijmen als de beste. Ze noemt zichzelf de ‘superglue between customer and agency’ en drinkt altijd uit een halfvol glas.

Schuift nog aan tafel in Antwerpen: copywriter Chani Fajka, die het na een flirt met het Mechelse Schrijf.be weer dichter bij huis zoekt. Zij heeft tot nader order geen problemen met rechthoekige kantoren, maar durft weleens buiten de lijntjes kleuren. Dat komt omdat ze beter schrijft dan tekent.

Dat laatste is dan weer meer weggelegd voor Art Director Ivan Moons (te veel ervaring om op te noemen, serieus: check zijn LinkedIn-profiel), die vanuit Brussel zal opereren. Daar krijgen ze ook nog versterking van Social & Digital Creative extraordinaire Adnan Chehima (voormalig BBDO).

Story image

 

 

 

 

 

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels