Wereldprimeur: Prophets werft nieuwe medewerkster aan via de blockchain

Wereldprimeur: Prophets werft nieuwe medewerkster aan via de blockchain

De afgelopen maanden was er heel wat te doen over de blockchaintechnologie. Over één ding is iedereen het alvast eens: die technologie zal de bestaande manieren voor registratie en authenticatie fundamenteel veranderen. En daardoor komt de huidige werkwijze in heel wat sectoren op losse schroeven te staan.

Zoals wel vaker het geval is, holt de wetgeving de realiteit achterna. Er is met andere woorden nog veel werk aan de blockchainstandaarden. Toch willen wij bij Prophets de vlucht vooruit nemen. In plaats van te blijven palaveren over de moeilijkheden en restricties, tonen wij liever de mogelijkheden en toepassingen. Innovatie zit immers in ons DNA.

We geven dus graag een voorzet en hebben de eerste arbeidsovereenkomst via de blockchain afgesloten met onze nieuwe UX-medewerkster, Christine Lamot. De arbeidsovereenkomst werd bezegeld via de blockchain. Dat garandeert niet alleen een uiterst veilige authenticatie, het brengt ons ook weer een stapje dichter bij een 100% papiervrij bureau.  Wij zijn alvast klaar voor de fantastische mogelijkheden die de blockchain op termijn zal bieden.

ID hash: 
0d6bcced4c334a10ac6cbe748e4e724f15fd753df16d389d223ae4b0601fde12
 

——————————————

Prophets is een toonaangevend marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA. Het team van meer dan 45 medewerkers helpt A-merken en overheden de uitdagingen die de digitale technologie biedt, te vertalen naar businessopportuniteiten.

Prophets heeft een bewezen track-record wat innovatie betreft. Met projecten als de eerste effectieve iBeacon-toepassing in Europa of het grootste participatieve platform in België, heeft het reeds vele internationale bekroningen voor innovatie in de wacht gesleept.

Over Prophets (becoming iO)

Prophets (becoming iO) is een gerenommeerd full-service marketing- en communicatiebureau met een sterk digitaal DNA dat werd opgericht in 2004. Meer dan 60 creatieve marketeers helpen toonaangevende merken — zoals Audi, Proximus, Barco, Port of Antwerp, en Toerisme Vlaanderen — met het vormgeven van de customer journey van hun klanten. Sinds 2019 maakt Prophets deel uit van iO, het creatieve en digitale powerhouse met meer dan 1500 experts in marketing, technologie, strategie, content, en creatie.

Prophets (becoming iO)
AXA Building
Grote Steenweg 214 bus 9
2600 Berchem

Solaris Building
Chaussée de La Hulpe 120
1000 Brussels